Τα συγχαρητήρια του Ερντογάν στον Τερίμ για την ένταξη του στον Παναθηναϊκό

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη για την Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσει τη νέα του πρόκληση από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Φατίχ Τερίμ, αποκάλυψε ότι έλαβε συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη συμφωνία με τους «Πράσινους»: «Έλαβα ένα συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο Ερντογάν για την ένταξή μου στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα έρθει και η γυναίκα μου και θα ξεκινήσουμε μια νέα ζωή εδώ», είπε ο Τούρκος προπονητής, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sadah.

Επιπλέον, η εφημερίδα, που παρουσιάζει και βίντεο από  την αναχώρηση του Φατίχ Τεριμ, αναφέρεται στις πρώτες δηλώσεις του στην Αθήνα  («Είμαι από την άλλη άκρη της θάλασσας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η γυναίκα μου θα έρθει μαζί μου και θα ξεκινήσουμε μια νέα ζωή. Όσο δούλευα στη Φιορεντίνα, ο Εργκίν Αταμάν ήταν επίσης στην Ιταλία. Τώρα είμαστε και οι δύο εδώ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρωταθλητής εδώ και πολύ καιρό. Όπου κι αν πάω, πάω για να κερδίσω. Οι συμφωνίες που κάνω δεν είναι μόνο στα χαρτιά, προέρχονται από την καρδιά μου»),  σημειώνει ότι «ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει να προσθέσει στην ομάδα του τον Μπακασέτα αν  συμφωνήσει ο Φατίχ Τερίμ», υπογραμμίζει ότι η αξία της ελληνικής ομάδας είναι  στα 58,5 εκατ. ευρώ, ενώ «στους σημαντικούς παίκτες της ομάδας συγκαταλέγεται και ο Αράο, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιζε στη Φενερμπαχτσέ.»

Επίσης, τονίζει ότι στους συνεργάτες του Φατίχ Τερίμ  (Νετσάτι Ατές, Μερτ Τσετίν, Εράι Σέζεν) θα προστεθεί και ο Τουγκμπέκ Τανριβέμις μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την ιταλική Ρόμα, ενώ θα υπάρχει και ένας Ιταλός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου