Πάνω από 20.400 οι νεκροί Παλαιστίνιοι

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη Γάζα έχει φτάσει τους 20.424, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας. Μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, τουλάχιστον 166 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 384 τραυματίστηκαν.

Τα νέα στοιχεία ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 20.424, ενώ ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 54.036 από τις 7 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, το υπουργείο Υγείας της Χαμάς κατηγορεί το ισραηλινό στρατό για φρικαλεότητες, υποστηρίζοντας ότι δεκάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, μερικοί εκ των οποίων “εκτελέστηκαν” μέσα στον δρόμο κατά τις επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού στην περιοχή της Τζαμπαλίγια.

Σε άλλα νέα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε ότι ο πόλεμος στη Γάζα κοστίζει “πολύ βαρύ τίμημα” καθώς αυξάνονται οι απώλειες στους ισραηλινούς στρατιώτες. Ο αριθμός των στρατιωτών που έχουν χάσει τη ζωή τους ανέρχεται σε 139, με τον πρωθυπουργό να υπογραμμίζει τη συνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...