Γιατί η Ρούλα Κορομηλά μιλάει κάθε μέρα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Γιατί η Ρούλα Κορομηλά μιλάει κάθε μέρα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική του συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή “Σπίτι με το Mega”.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σου είπε η Ρούλα Κορομηλά όταν συναντηθήκατε;

Το «σπορ» της παρουσίασης είναι ομαδική δουλειά. Συναντηθήκαμε, θυμάμαι, ένα απόγευμα με τη Ρούλα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της εκπομπής και μου είπε ότι θα είμαστε αυθεντικοί, αληθινοί και θα προχωρήσουμε χέρι χέρι σε αυτή τη διαδρομή. Δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Τι έχεις εισπράξει από τη Ρούλα μετά από τέσσερις εκπομπές;

Με τη Ρούλα δεν γνωριζόμασταν προσωπικά από πριν. Στο πρώτο ραντεβού ανακαλύψαμε ότι η σχέση μας είναι καρμική, οι ζωές μας είχαν τόσους συσχετισμούς που αισθανθήκαμε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Με την ευγένειά της, με μια αγνή διάθεση να με κατευθύνει και να με προστατεύσει, ήθελε πολύ να το κάνουμε μαζί. Μου είπε «θα μιλάμε κάθε μέρα»! Και το έκανε. Με παίρνει κάθε μέρα και μου λέει: «Αγαπημένε μου συγκάτοικε, μην ξεχνάς ποιος είσαι. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα». Και αν είμαστε κάπου που δεν μπορούμε να μιλήσουμε, μου το στέλνει σε μήνυμα! Μετά από έναν μήνα γυρισμάτων, μέσα μου νιώθω ήσυχος γιατί δεν απομυθοποίησα τον άνθρωπο που ήξερα εγώ, όπως όλη η Ελλάδα. Γιατί στο καλλιτεχνικό στερέωμα δεν είναι πάντα όλοι αυτό που βλέπουμε. Στην περίπτωσή της, δεν κρύβεται πίσω ένας δεύτερος άνθρωπος με τον οποίο δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;