Ερντογάν σε Σακελλαροπούλου: «Καλύτερο για το μέλλον των δύο πλευρών»

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα μετά από έξι χρόνια», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά τη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Ταγίπ Ερντογάν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 10 το πρωί. Η τελετή υποδοχής έγινε από τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη. Μετά το τέλος της συνάντησης με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο ίδιος θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για το τετ-α-τετ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος επισκέπτεται μετά από 6 χρόνια την Αθήνα για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας. Θα παραμείνει περίπου 5 ώρες στην πρωτεύουσα.

Τουλάχιστον 3.500 αστυνομικοί, ελεύθεροι σκοπευτές, ελικόπτερα και drones θα επιτηρούν κάθε σημείο από όπου θα περάσει ο Τούρκος πρόεδρος, ενώ ελέγχονται ακόμα και οι κάδοι σκουπιδιών και τα υπόγεια φρεάτια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...