Πολύ βαριά τιμωρία περιμένει τον Ολυμπιακό μετά τα αίσχη στον Βόλο (pic)

Με τιμωρία 2-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ πρόστιμο κινδυνεύει ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εκτίσει ακόμη την τιμωρία για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ (χρωστάει μία αγωνιστική που θα την εκτίσει με την ΑΕΚ) ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπος με νέο «λουκέτο» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον Βόλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές για το άρθρο 15, 3 ii, β του Πειθαρχικού Κώδικα για ρίψη αντικειμένων τώρα κινδυνεύουν με νέα τιμωρία 2-4 αγωνιστικών αυτή τη φορά για το άρθρο 15,4 β. για επεισόδια αρκεί να υπάρχει βιαιοπραγία ή σημαντικές φθορές ξένης περιουσίας και να έχει καταγραφεί στις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα έκαναν γης μαδιάμ στο Πανθεσσαλικό ενώ απειλήθηκε ακόμη και το var.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ζητήσει και είχε πάρει εισιτήρια τα οποία διέθεσε στους φιλάθλους της.

Αναλυτικά το άρθρο 15,4β του Πειθαρχικού Κώδικα αναφέρει τα εξής:

«Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, από δύo (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές. Σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού