Κυκλοφόρησαν: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο του Πέτρου Κόκκαλη με τη Δήμητρα Ματσούκα (pics)

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να τελείται στις 7 Δεκεμβρίου, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης άλλαξαν την ημερομηνία και παντρεύτηκαν χθες, 1 Δεκεμβρίουτο μεσημέρι στον Αγιο Νικόλαο Ραγκαβά, στην Πλάκα!

Το ζευγάρι θέλησε να ανταλλάξει τους όρκους αιώνιας αγάπης στην ιστορική και παλιά Αθήνα, στην περιοχή Αναφιώτικα, κάτω από άκρα μυστικότητα και κάτω από την Ακρόπολη, με λίγους καλεσμένους, σε μια βυζαντινή εκκλησία.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες και το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει η espressonews.gr:

matsouka kokalis02123

Η πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣου» εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από τον γάμο, όπου διακρίνεται η 49χρονη ηθοποιός με ολόλευκο δαντελωτό νυφικό σε στιλ Royal. Σεμνό, αριστοκρατικό, λευκό, στενό, να αγκαλιάζει το σώμα της, ήταν μοναδικό πάνω της. Η Ματσούκα έμοιαζε με βασίλισσα. Μάλιστα, είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, σε κότσο, και στα χέρια της κρατούσε την ανθοδέσμη.

Η κάμερα εξασφάλισε εικόνες από την άφιξη της νύφης και τη θερμή αγκαλιά και το φιλί στον άνδρα της ζωής της, ευρωβουλευτή και επιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη, που ήταν χαρούμενος και πολύ γοητευτικός στο μαύρο του κοστούμι.

Από το βίντεο φαίνεται η Δήμητρα να είναι πολύ χαρούμενη και να φιλά έναν έναν τους παρευρισκομένους, ανάμεσα στους οποίους και οι ηθοποιοί της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, «Μαθήματα κωμωδίας», και στην οποία έπαιξε κανονικά το βράδυ μετά το γεύμα-γλέντι του γάμου τους.

matsouka kokalis021231
Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα χθες έξω από την εκκλησία

Μεγάλος έρωτας

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Δούκισσα Νομικού με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο γάμος του ζευγαριού, που μετρά επτά χρόνια κοινής πορείας, έγινε για συναισθηματικούς λόγους, όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της η δημοφιλής ηθοποιός, από μεγάλο έρωτα. Η Δήμητρα Ματσούκα είχε αναφέρει για τον γάμο της: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε, και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν από καιρό είναι ότι, αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ηταν μια κοινή απόφαση».

matsouka kokkalis7906

Για τον σύζυγό της είχε δηλώσει: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που μιλάμε εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά. Κι αυτό είναι σημαντικό σε μια σχέση. Τον αγαπάω όπως νομίζω δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον». Και τόνισε: «Δεν μου έχει ξαναγεννηθεί το συναίσθημα να παντρευτώ. Αυτό μου το έβγαλε ο Πέτρος και γι’ αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το σημείο που είμαστε».

Επιχειρηματίας

Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι γιος του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη και της Σοφίας Σκούρα, ενώ είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη, γιατρού και υπουργού στην κυβέρνηση του βουνού, και του Σπύρου Σκούρα, ιδιοκτήτη της Σκούρας Φιλμ.

Ο ίδιος σπούδασε Ιστορία στο πανεπιστήμιο Χαμσάιρ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση στο Χάρβαρντ. Το 1994 τοποθετήθηκε διευθυντής Marketing στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και έπειτα από λίγα χρόνια γενικός διευθυντής. Επειτα πήρε τη θέση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού από την οποία το 2008 παραιτήθηκε. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Intralot, αντιπρόεδρος στο Ιδρυμα Κόκκαλη, ενώ έχει χρηματίσει και μέλος του συμβουλευτικού ιδρύματος της UEFA. Το 2006 εξελέγη πρώτος πρόεδρος της Super League Ελλάδος.

matsouka kokkalis7922

Στην προσωπική του ζωή ο Πέτρος Κόκκαλης έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σωκράτη και τη Σοφία, από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Ελενα Σκουλά. Μετά τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, με την οποία κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ όλοι έλεγαν πως ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός, που δεν θα αργούσε το επόμενο μεγάλο βήμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ