Τι θα κάνει από τον Μάιο ο Αυτιάς

Τι θα κάνει από τον Μάιο ο Αυτιάς. Τα «ήξεις αφήξεις» καμιά φορά περιγράφουν με σαφήνεια μια κατάσταση, μια συνθήκη. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στην περίπτωση του Γιώργου Αυτιά και την αναθέρμανση της -σοβαρής- πιθανότητας να ασχοληθεί με την πολιτική σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Στην αρχή της εβδομάδας διασκέδαζε τη φημολογία ότι σε μερικούς μήνες θα ολοκληρώσει την τηλεοπτική καριέρα του για να δοκιμαστεί στην πολιτική τονίζοντας, μέσω κύκλων του ΣΚΑΪ, ότι είναι προσηλωμένος στην εργασία του και την ενημέρωση των τηλεθεατών από την εκπομπή του στο κανάλι.

Χθες με δικά του λόγια στην κάμερα του «Mega καλημέρα» σαν να «καρφώθηκε» από μόνος του: «Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε. Οι ευρωεκλογές είναι στις 9 Ιουνίου, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να σταματήσω ένα μήνα πριν, δηλαδή στις 9 Μαΐου».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα