Εφιάλτες με το Periodista.gr βλέπει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (ΦΩΤΟ)

Εφιάλτες με το PERIODISTA.GR πρέπει να βλέπει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως κατηγορεί το PERIODISTA.GR για την διακίνηση μίας είδησης την οποία ΔΕΝ δημοσιεύσαμε ποτέ. 

Δεν ξέρουμε τι έκαναν οι υπόλοιποι στους οποίους αναφέρεται ο Μπογδάνος, εμείς, όμως, δεν αναλάβαμε καμία διαστρέβλωση και καμία διάχυση καμίας δήλωσης του Μπογδάνου για το θέμα στο οποίο αναφέρεται. Όσο και να ψάξει ο ίδιος στο PERIODISTA.GR δεν θα βρει καμία απολύτως αναφορά στις δηλώσεις του για τον Ζακ Κωστόπουλο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμία αναφορά, κανένα ρεπορτάζ, καμία ανάρτηση. Και δεν υπάρχει διότι καταλάβαμε πολύ καλά τι είπε. Και επειδή καταλάβαμε πολύ καλά τι είπε δεν μπήκαμε στη διαδικασία δημιουργίας εντυπώσεων. 

Από εκεί και πέρα είναι εμφανές πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βιώνει ακόμη τις συνέπειες της απομάκρυνσής του από τον ΣΚΑΪ, αλλά και από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα