Γεραπετρίτης: Συναντήθηκε με την παλαιστινιακή ηγεσία στη Ραμάλα

Γεραπετρίτης: Συναντήθηκε με την παλαιστινιακή ηγεσία στη Ραμάλα. Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη στη Ραμάλα με τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών, Ριάντ αλ-Μαλίκι και τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό, Μοχάμαντ Σταγιέχ.

Νωρίτερα, διπλωματικές πηγές ανέφερε ότι ο κ. Γεραπετρίτης αφίχθη στις 09.15 στο αεροδρόμιο Ben Gurion και από εκεί μετέβη στη Ραμάλα. Κατά τις ίδιες πηγές, σκοπός της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών και των επαφών του με την παλαιστινιακή ηγεσία είναι η απευθείας ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στην περιοχή και η διερεύνηση των τρόπων συμβολής της Ελλάδας στην επίτευξη ανθρωπιστικής παύσης.

«Μίας παύσης που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για βιώσιμους ανθρωπιστικούς διαδρόμους για την απρόσκοπτη παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον άμαχο πληθυσμό», όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.