«Κατέρρευσαν» στην Εφημερίδα των Συντακτών και αφήνουν υπαινιγμούς για τον Αλέξη Τσίπρα

Με υπαινιγμούς για τη στάση του όλο αυτό το διάστημα και έντονο ύφος η «Εφημερίδα των Συντακτών» με πρωτοσέλιδη παρέμβασή της, ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντάς χαρακτηριστικά ότι «Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός».

Συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει: «Η σιωπή στην πολιτική είναι θέση. Όπως και η ομιλία. Μόνο που η σιωπή ερμηνεύεται κατά το δοκούν από τους άλλους, που όμως ποτέ δεν αποδίδουν τη θέση του σιωπούντος. Αυτό το ξέρει καλά ο Αλέξης Τσίπρας και από πολιτική γνώση και από πολιτική εμπειρία. Η διαλυτική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα του είναι βέβαιο ότι τον αφορά, τον προβληματίζει και σίγουρα τον πλήττει ιστορικά και πολιτικά. Αυτός θεωρείται από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ ο φυσικός αρχηγός του. Ασφαλώς έχει θέση και άποψη, τις οποίες δεν μπορεί να αφήνει έκθετες σε ερμηνείες. Οφείλει να μιλήσει. Τώρα, πριν να είναι αργά. Τώρα, πριν γκρεμιστεί ό,τι έχτισε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις