Σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο με ακροδεξιούς να προσπαθούν να κάψουν κόσμο ζωντανό στον Ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι (vid)

Σοκαριστικό είναι ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από τα επεισόδια στο Μοναστηράκι το βράδυ της Τετάρτης:

Στο Μοναστηράκι υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και ακροδεξιούς, οι οποίοι νωρίτερα είχαν ανάψει πυρσούς στα βραχάκια της Ακρόπολης, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 10 χρόνων από τη δολοφονία των 2 μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Στο βίντεο φαίνονται ακροδεξιοί με κράνη να επιτίθενται σε αντιεξουσιαστές που είναι μέσα στον Ηλεκτρικό, οι οποίοι πήγαιναν σε αντιφασιστική συγκέντρωση. Οι αντιεξουσιαστές αμύνονταν με καδρόνια και οι ακροδεξιοί χτυπούσαν με ασπίδες και ό,τι άλλο είχαν μαζί τους.

Σε βίντεο ακούγεται ακροδεξιός να λέει σε αναρχικό «βγες έξω μωρή κότα», ενώ παράλληλα κάποιος από αυτός περιλούζει συρμό με εύφλεκτο υλικό για να βάλει φωτιά. Το άτομο που ακούγεται στο βίντεο συνεχίζει λέγοντας «μ@@@ι κάψου ρε», ενώ άλλοι χτυπούν με σφυριά και βαριοπούλες τους συρμούς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.