Ανδρουλάκης: Ελπίζω να επικρατήσουν ψυχραιμότερες φωνές για να υπάρξει ειρήνη και ευημερία στη Μέση Ανατολή

Την ελπίδα να επικρατήσουν ψυχραιμότερες φωνές για να υπάρξει ειρήνη και ευημερία στη Μέση Ανατολή, με την υλοποίηση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

«Σήμερα είναι μία διπλή γιορτή. Γιορτάζει ο πολιούχος Άγιος Δημήτριος αλλά γιορτάζουμε, επίσης, και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό.

Είναι μία μέρα που πρέπει να αναλογιστούμε τι μπορεί να πετύχει ο ελληνικός λαός ενωμένος όταν αγωνίζεται για υψηλά ιδανικά. Όμως, είναι και μία δύσκολη μέρα για τα όσα συμβαίνουν κοντά στη γειτονιά μας, στη Μέση Ανατολή, όπου χιλιάδες αθώοι άνθρωποι, άμαχοι, χάνουν τη ζωή τους στον βωμό του μίσους.

Ελπίζουμε γρήγορα να επικρατήσουν οι ψυχραιμότερες φωνές και η διεθνής κοινότητα να επιβάλλει τον σεβασμό στα ψηφίσματα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για να υπάρξει ειρήνη και ευημερία», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...