Η Αχτσιόγλου είναι η βασική υπεύθυνη για τα αίσχη στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο δημοκρατικός κόσμος δεν θα συγχωρήσει

Η Πυθία αποκαλύπτει

Κάποια στιγμή πρέπει τα πράγματα να λέγονται και να γράφονται με το όνομά τους.

Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, όλα αυτά τα αίσχη με τους υπονομευτές του Στέφανου Κασσελάκη και του Αλέξη Τσίπρα και τους πολιτικούς δεινόσαυρους που βγαίνουν στα ΜΜΕ της διαπλοκής και βρίζουν τη νέα ηγεσία, έχουν πυροδοτηθεί από τις κινήσεις και τη γενικότερη στάση της μεγάλης ηττημένης των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, της Έφης Αχτσιόγλου.

Θα μου θέσει κάποιος/κάποια το ερώτημα: “Μα πως;”.

Μετά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών η Έφη Αχτσιόγλου πυροδότησε το κλίμα με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και βαριά υπονοούμενα τόσο για τον Στέφανο Κασσελάκη, όσο και για τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Γνώριζε ότι θα χάσει, αλλά παρόλα αυτά έσυρε το ΣΥΡΙΖΑ σε δεύτερη Κυριακή ρίχνοντας νερό στον μύλο της εσωστρέφειας, ώστε να δημιουργηθούν οι χειρότερες δυνατές συνθήκες για τη νέα ηγεσία την επόμενη ημέρα.

Ακολούθως αφού ηττήθηκε, αρνήθηκε την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη να πορευτούν μαζί στον μακρύ και δύσκολο δρόμο της ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών ώστε να φύγουν οι Μητσοτάκης και η Δεξιά. Η Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε “κουρασμένη” ως ηττημένη, διότι ως νικήτρια θα είχε την απαραίτητη ενέργεια. Με τη στάση της κατέστησε απολύτως αντιληπτή την ύπαρξη ρήγματος. Έκλεισε το μάτι στις δυνάμεις που υπονομεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ του κυβερνητισμού, που θέλει να κερδίζει τη Δεξιά. Απέρριψε το ενωτικό κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη.

Και τώρα; Τώρα κάνει παρεμβάσεις, δήθεν, υπέρ της ενότητας με τα άλλα “καμμένα χαρτιά” της πολιτικής, με τον Ηλιόπουλου και τον Χαρίτση.

Όλα αυτά, όμως, θα τελειώσουν. Οι υπονομευτές, που τους σιχάθηκε ο δημοκρατικός κόσμος, θα πάνε σπίτι της. Η Έφη Αχτσιόγλου θα είναι ακόμη πιο απομονωμένη. Ίσως βρεθεί και εκτός πολιτικής. Διότι ο δημοκρατικός κόσμος δεν θα συγχωρήσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ