Ο χρησμός της Πυθίας: Αυτή είναι η μεγαλύτερη ζημιά που θα πάθει η Γεροβασίλη από τις αποκαλύψεις για το Μάτι

Τι μας λέει σήμερα η Όλγα Γεροβασίλη μετά τις αποκαλύψεις για το Μάτι; Ότι παράλληλα με το σύστημα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε κάποιο παρακράτος. Μάλιστα. Ποιος ήταν υπουργός τότε; Η Γεροβασίλη. Άρα κάνει παραδοχή της ανικανότητάς της να επιτελέσει τα καθήκοντά της και να ελέγξει στο βαθμό που αναλογεί στην πολιτική ηγεσία τα σώματα Ασφαλείας. 

Αυτά πρέπει να ξεκαθαρίζονται διότι αύριο μεθαύριο η Όλγα Γεροβασίλη πιθανώς θα κληθεί ξανά να αναλάβει κάποιο υπουργείο. Αυτό που καταλαβαίνει ο κάθε ένας είναι ότι μάλλον δεν μπορεί να ίδια δεν μπόρεσε και μάλλον δεν θα μπορέσει στο μέλλον να ασκήσει με επάρκεια τα καθήκοντά της. Ας κάνει άλλη δουλειά. Ποια; Η θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι την περιμένει. 

Όπως όλα δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις απομακρύνουν το ενδεχόμενο να διαδεχτεί τον Πάνο Σκουρλέτη. Άσε που δεν ξέρει κανείς, ούτε ο ίδιος ο Τσίπρας, που θα βγάλουν οι αποκαλύψεις και τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε. 

Με λίγα λόγια το όνομα της Όλγας Γεροβασίλη “κάηκε”. Μαζί και τα όνειρά της να γίνει η σιδηρά κυρία της Κουμουνδούρου. Αυτή είναι η μεγαλύτερη – πολιτική – ζημιά που έχει πάθει. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα