Αποκάλυψη-βόμβα: Η άγνωστη πρόταση που έγινε για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ

Στην αποκάλυψη πως είχε γίνει πρόταση στο ΠΑΣΟΚ για κοινή στήριξη στο πρόσωπο του Παύλου Γερουλάνου για την περιφέρεια Αττικής, προχώρησε ο Χρήστος Σπίρτζης τονίζοντας πως όσα λέει «είναι απόφαση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ» και πως η πρόταση αυτή απορρίφθηκε για μετά τις εθνικές εκλογές.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην ΕΡΤ σχολίασε την πρότασή του για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές και τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί όλοι από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, όσοι τουλάχιστον είχαν διακριτό ρόλο» μετά την ήττα των εθνικών εκλογών, τόνισε ο κ. Σπίρτζης ενώ πρόσθεσε ότι το είχε προτείνει «και απορρίφθηκε».

«Αν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ήθελαν να έχουν νικηφόρα σχήματα και να μην κάνουν δώρο την περιφέρεια στην Νέα Δημοκρατία θα κατέβαζαν από την αρχή κοινές υποψηφιότητες» υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης.

Τόνισε ακόμη ότι ο λαός έδωσε το μήνυμα για συνεργασία, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του δεύτρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...