Οργή στη Νέα Δημοκρατία για Άδωνι και Αυγενάκη (vids)

Τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Λευτέρη Αυγενάκη «δείχνουν» στελέχη της Ν.Δ. για το μεγάλο βατερλό στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με το newsbreak.gr, στελέχη της Πειραιώς είναι εξοργισμένα με τα καμώματα των υπουργών καθώς θεωρούν ότι η στάση τους με απειλές και εκβιασμούς τις τελευταίες ημέρες, ήταν υπεύθυνη για την μεγάλη ήττα.

Από τη μια οι απειλές του Άδωνι στους Χαλανδριώτες ότι δεν θα πάρουν ΕΣΠΑ αν επανεκλέξουν τον Ρούσσο, από την άλλη οι απειλές του Αυγενάκη σε ίδιο ύφος, για τον Κώστα Αγοραστό στη Θεσσαλία, οδήγησαν στο αποτέλεσμα που τους έκανε όλους χθες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Παρά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, οι δύο υπουργοί φαίνεται ότι θα τη «γλυτώσουν», καθώς μια ενδεχόμενη «τιμωρία» απλά θα επιβεβαιώσει στους πολίτες τις πιθανόν ποινικά κολάσιμες πράξεις τους.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης εκβίασε την περασμένη Τετάρτη τους Θεσσαλούς πλημμυροπαθείς ότι πρέπει να ψηφίσουν τον Κώστα Αγοραστό για να λάβουν αποζημιώσεις και μέτρα στήριξης: «Το αποτέλεσμα της κάλπης (είναι) άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που εξαγγείλαμε» είπε, με τον Κ. Αγοραστό να αναπαράγει στον προσωπικό του λογαριασμό τις δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι τον ίδιο εκβιασμό με τον κ. Αυγενακη έκανε και ο Αδωνις Γεωργιάδης, που απείλησε τους πολίτες του Χαλανδρίου ότι θα χάσουν το ΕΣΠΑ αν ψηφίσουν τον νυν δήμαρχο Σίμο Ρούσσο και όχι την υποψήφια της Ν.Δ.

Τελικά τους γύρισε μπούμερανγκ!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;