Μεγάλη ικανοποίηση στο Μαξίμου για τις επιδόσεις Τσακαλώτου, Φίλη και Παπαδημούλη

Εκεί που γυρνούσε το κλίμα, εκεί που η κοινωνία έβραζε για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις ευθύνες της για τις καταστροφές που προκάλεσε ο Ιανός, εκεί που στη ΝΔ επικρατεί αναβρασμός για τις συμφωνίες στα ελληνοτουρκικά και για την μεγαλοπρεπή εξευτελιστική κωλοτούμπα στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, εκεί που η πανδημία αποκαλύπτει τις τραγικές ευθύνες του κυβερνητικού θιάσου για την εξάπλωσή της στη χώρας, τσούπ… πετιούνται ο Παπαδημούλης και ο Φίλης και τα «χώνουν» στην Τζάκρη, τσούπ… πετιέται κι ο Τσακαλώτος και τα «χώνει» στον Τσίπρα. Και όλα αυτά επειδή ενοχλήθηκαν για τις επιθέσεις στον Μητσοτάκη. 

Με απλές κινήσεις, οι περιθωριακή ομαδούλα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ – που μπορεί να είναι περιθωριακή, αλλά τη ζημιά την κάνει για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα – άλλαξε την ατζέντα κι έδωσε έστω για λίγο ανάσα στον Μητσοτάκη και στα ΜΜΕ της διαπλοκής. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για τις επιδόσεις της συνιστώσας «Φίλων του Μητσοτάκη» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.