Βομβαρδισμός του Τελ Αβίβ και άλλων τεσσάρων ισραηλινών πόλεων από τους Παλαιστίνιους με 150 πύραυλους εδάφους-εδάφους (vid)

Νέα πυραυλική επίθεση δέχεται αυτή την στιγμή η πρωτεύουσα του Τελ Αβίβ και των γύρω περιοχών, από περισσότερους από 150 πυραύλους.

Ένα κτίριο κατέρρευσε από πυραυλικό κτύπημα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Ισραήλ, ομάδες διάσωσης ερευνούν το κτίριο για να διασφαλίσουν πως δεν υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα.

Εκτός από το περιστατικό στο Τελ Αβίβ, αναφέρθηκαν άλλα τέσσερα πυραυλικά χτυπήματα σε όλο το κεντρικό Ισραήλ – στο Χολόν, στο Μπατ Γιαμ και στο Γκιβαταγίμ.

Οι σειρήνες ηχούν: στο Ρεχοβότ, τη Νες Ζιόνα, το Τελ Αβίβ-Τζάφα, τη Ραμάτ Γκαν, τη Γιαβνέ, το Ρισόν Λεζιόμ, τη Γκιβαταγίμ, τη Ραμάτ Χασαρόν, την Πετάχ Τίκβα, το Κιριάτ Όνο, το Μπνέι Μπρακ, το Γκιβάτ Σμουέλ, το Μπίερ Γιάκοβ, τη Ράμλα, το Χολόν, το Μικβέ Ισραέλ, το Μπατ Γιαμ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;