Αποκαλυπτικές εικόνες: Η Αχτσιόγλου είναι το απόλυτο φαινόμενο της μεταπολιτικής – Η πολιτική (δηλαδή ο Κασσελάκης) την νίκησε (pic)

Η Πυθία σχολιάζει

“Μεταπολιτική”, “μεταπολιτική”, “μεταπολιτική”...

Ο θλιβερός Τσακαλώτος στις δηλώσεις του μετά την συντριβή του κομματικού ιερατείου, εξέφρασε την ανησυχία του για τη διείσδυση της μεταπολιτικής “εκεί που δεν το περιμέναμε”.

Έχει δίκιο ο Τσακαλώτος.

Ξέρεις αναγνώστρια και αναγνώστη μου, συντρόφισσα και σύντροφε τι είναι μεταπολιτική;

Να σου ζητούν να ψηφίσεις Έφη Αχτσιόγλου επειδή είναι υπέρκομψη και στυλάτη. Επειδή είναι χαμογελαστή και δεν αδικεί τους δημοσιογράφους. Επειδή έκανε γαλλικά και πιάνο. Επειδή ήταν καλή μαθήτρια στο σχολείο. Επειδή δεν μιλά με κακά λογάκια για τη διαπλοκή. Επειδή απλά και μόνο είναι γυναίκα. Επειδή είναι εργαζόμενη γυναίκα. Απλά και μόνο. Επειδή κάνει αναρτήσεις στο Instagram από τις χαρούμενες διακοπές της. Επειδή πηγαίνει στο Costa Navarino.

Δεν με πιστεύεις;

Ευτυχώς εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και η αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε σε πολιτική. Και όταν συνέβη αυτό, η Έφη Αχτσιόγλου, που έχει ταλέντο στην αποστήθιση, αλλά τρομακτικό έλλειμμα στην πολιτική σκέψη, ηττήθηκε. Η αντιπαράθεση απέκτησε πολιτικά χαρακτηριστικά. Και τότε η Έφη Αχτσιόγλου εκτός από το “κόμμα των δομών” δεν μπορούσε να πει τίποτα απολύτως. Μα, δεν μπορεί να πει τίποτα. Ένα κενό. Σε αντίθεση με τον Στέφανο Κασσελάκη που όλες του οι τοποθετήσεις ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. Η πολιτική,δηλαδή ο Στέφανος Κασσελάκης, νίκησε το φαινόμενο της μεταπολιτικής, δηλαδή την Έφη Αχτσιόγλου.

Δες στις εικόνες που ακολουθούν τι είναι η μεταπολιτική:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ