Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Μεγάλη ένταση στο επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου εξαιτίας των αρνητικών δημοσκοπήσεων – Ποιοι δέχονται «πυρά» για την ήττα που φτάνει

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και συντρόφισσες.

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνούν οι επιτελείς της Έφης Αχτσιόγλου τις τελευταίες ώρες.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για πρωτοφανή ένταση ανάμεσα στους συνεργάτες της και ο λόγος είναι πως έχουν αντιληφθεί πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές εκλογές.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν σαφές και καθαρό προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη από τον πρώτο γύρο έχουν οξύνει ακόμη περισσότερο τα πνεύματα. Οι βολές εξαπολύονται κυρίως κατά του επικοινωνιακού επιτελείου της Έφης Αχτσιόγλου που οδήγησε σε τραγικά λάθη την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα τα ποσοστά της να πέφτουν κάθε μέρα και περισσότερο.

Δεν θα ήταν υπερβολή να σας γράψω πως κυριολεκτικά στο επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου βιώνουν στιγμές αρχαίας τραγωδίας. Δεν μπορούν να αντιληφθούν, πώς παρά τις διαβεβαιώσεις των διαπλεκόμενων συμφερόντων ότι θα έπαιρνε στα χέρια της το κόμμα, τελικά θα το χάσει.

Να μην βρεθεί άνθρωπος σε αυτή τη θέση…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ