«Αμόκ στο fan club του Κασσελάκη…» – Χαμός στο διαδίκτυο μετά την ανάρτηση της (δεξιάς) Μαριάννας Πυργιώτη υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου (pic)

Η Μαριάννα Πυργιώτη δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Είναι παραδοσιακά με τη Νέα Δημοκρατία. Με μία ανάρτησή της, ωστόσο, κατέστησε δηλωτική την προτίμησή της (όπως όλων των Δεξιών εξάλλου) στο πρόσωπο της ακίνδυνης για τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, Έφης Αχτσιόγλου.

Όπως καταλαβαίνετε έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο. Αν κάποιος πηγαίνει για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον θέλουν ως αντίπαλο οι Δεξιοί, τότε κάτι κακό συμβαίνει.

Δείτε την ανάρτηση της Μαριάννας Πυργιώτη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...