Έξαλλος ο Μητσοτάκης με το «χειρότερο καλοκαίρι της ιστορίας» του Βασίλη Κικίλια

Κάθετα αντίθετος φέρεται να είναι ο πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του Βασίλη Κικίλιαο οποίος χαρακτήρισε το φετινό καλοκαίρι, ως το «χειρότερο της ιστορίας».

Διαβάστε το απολαυστικό άρθρο του Κυρίου Μάξιμου στο newsbreak.gr:

Η θέση του υπουργού πολιτικής προστασίας δεν εκφράζει τον πρωθυπουργό, ο οποίος θεωρεί το φετινό καλοκαίρι, το καλύτερο της ζωής του.

Μάλλον έχει δίκιο ο Κυριάκος. Το καλοκαίρι του 2023, για τον Κυριάκο είναι ίσως το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι που έχει ζήσει άνθρωπος στην ιστορία.

Κέρδισε τις εκλογές παρά τις τεράστιες απώλειες που είχε ο πληθυσμός, σε νεκρούς, χρήμα, και οικολογικές καταστροφές. Διάλυσε στην κυριολεξία την αντιπολίτευση. Έχει κάνει τις ομορφότερες διακοπές που μπορεί να κάνει άνθρωπος. Από τις ονειρεμένες παραλίες της Κρήτης, στις απίστευτες κρουαζιέρες και έπειτα ανάβαση με ελικόπτερο και φωτογράφηση στις υψηλότερες κορυφές.

Ονειρεμένα δείπνα με ανθρώπους που υπό ομαλές συνθήκες δεν θα πέρναγαν ούτε την πόρτα του Μαξίμου, όπως ο Κούρτι, αγκαλιές με τον «Μακεδόνα πρωθυπουργό», καθώς πλέον ο Κυριάκος δεν χρειάζεται να υποκρίνεται παριστάνοντας τον Μακεδονομάχο, δώρα εκατοντάδων εκατομμυρίων στον σύζυγό της Ούρσουλας και τον αδελφικό, οικογενειακό του φίλο, Ραχμί Κοτς.

Το κυριότερο όλων όμως, το φετινό καλοκαίρι έχει γονατίσει τόσο πολύ τον ελληνισμό, ο οποίος νιώθει ανυπεράσπιστος και αδύναμος. Έτσι, ο Κυριάκος θα είναι σε θέση να φέρει εις πέρας το διαχρονικό όνειρο της οικογένειας, που δεν είναι άλλο από την ειρήνη με την Τουρκία. Το επιχείρημα μάλιστα είναι ήδη έτοιμο: «Μπορεί να χάσουμε δύο – τρία νησιά, αλλά τουλάχιστον δεν θα πεθάνει κανένας»!

Δεν μπορεί λοιπόν ο Βασίλης Κικίλιας να βγαίνει και να καταστρέφει αυτό το ονειρεμένο καλοκαίρι του Κυριάκου με τέτοιες δηλώσεις. Δεν θα πρέπει να απορήσουμε, εάν ακολουθήσει σύντομα τον δρόμο του Μηταράκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.