Γελάει ο κόσμος με τις διαρροές του επιτελείου της Έφης Αχτσιόγλου για το αν είναι διαπλεκόμενη ή όχι

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Άφθονο γέλιο προκαλεί η αγωνιώδης προσπάθεια του επιτελείου της Έφης Αχτσιόγλου ή αλλιώς “Μαρέβας των Φτωχών” ή “Γιάννας Αγγελοπούλου των Φτωχών” ή “Ελληνίδας Σάνα Μαρίν” ή “Μαρίας Αντουανέτας των Γιαννιτσών”, να πείσει ότι η ίδια δεν είναι διαπλεκόμενη.

Διαβάστε τι διαρρέουν τώρα. Δεν την έχουν καλέσει, λέει, ακόμη, λέει, τα κανάλια εκτός από το Kontra Channel και το Open. Επειδή, λέει, δεν την έχουν καλέσει, λέει, τα υπόλοιπα κανάλια, λέει, αλλά έχουν καλέσει άλλους υποψηφίους, λέει, αποδεικνύεται ότι δεν είναι διαπλεκόμενη. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές της διανόησης, της ελληνικής δημοσιογραφίας και μαζί του ελληνικού πολιτισμού.

Υπομονή ψυχούλες μου. Θα την καλέσουν, καλοχτενισμένη και υπέρκομψη, κοντά στις εκλογές για να κρατήσει το πόπολο την εικόνα της ζωντανή στο συλλογική ασυνείδητο.

Εμείς θα είμαστε εδώ, τότε, για να σας θυμήσουμε που ήταν οι γελοίες διαρροές μέσα στον Αύγουστο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...