Τι τηλεθέαση έκανε ο Γιώργος Αυτιάς ανοίγοντας τη σεζόν στον ΣΚΑΪ

Χαμηλές ήταν οι αποδόσεις σε τηλεθέαση των προγραμμάτων όλων των τηλεοπτικών καναλιών και είναι αναμενόμενο εν μέσω θέρους.

Τα μονοψήφια δίνουν και παίρνουν σε όλες τις ζώνες που βασίζονται σε επαναλήψεις σειρών με μικρές εξαιρέσεις.

Μία εξ αυτών και η πρεμιέρα του Γιώργου Αυτιά που άνοιξε τη σεζόν πολύ νωρίς και φυσικά πέρασε πρώτος στη ζώνη του ακόμα και στο δυναμικό κοινό ενώ στο σύνολο του κοινού το ποσοστό του ήταν διπλάσιο.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η σειρά του Alpha το Σόι σου είναι σίγουρα από τα χαρτιά που κρατούν ψηλά τα νούμερα του καναλιού αφού δίνει πολύ υψηλές αποδόσεις κυρίως στην prime time και μαζί με τις Οικογενειακές Ιστορίες είναι σίγουρα οι πιο κερδισμένες επαναλήψεις της σεζόν.

Καλά νούμερα και για το Είσαι το ταίρι μου στο Μega – όχι τόσο καλά όσο η επανάληψη του Παρά πέντε.

Απροσδόκητα πρώτος ήταν ο Μάρκος Σεφερλής όχι όμως στον ΣΚΑΪ αλλά στη late night του Alpha όπου προβλήθηκε μια παλιά του επιθεώρηση, το Fame Zori που πέρασε πρώτο στη ζώνη του.

Πρώτο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στο δυναμικό κοινό ενώ αξίζει να σημειώσουμε τα πολύ καλά ποσοστά και την πρωτιά που δίνει στο σύνολο του κοινού στο Open η επανάληψη του Έρωτα φυγά.

ΠΗΓΗznews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...