Αποκαλυπτικές φωτογραφίες με Αλαφούζο και Μαρινάκη στο Μαξίμου επιβεβαιώνουν τις φήμες που οργιάζουν (pics)

Ήταν κάποτε δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι. Και μετά δεν ήταν. Σύμφωνα με το newsbreak.gr οι «στενές επαφές» του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο γίνονται όλο και πιο «στενές», με τους ηγέτες των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να το αποδεικνύουν και σήμερα.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε ουκ ολίγα στιγμιότυπα άνεσης και επικοινωνίας των δύο ανδρών στο Μέγαρο Μαξίμου (κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για την οπαδική βία…), ενώ ως πιθανή εξήγηση αυτού του… πίτσι-πίτσι, δεν πρέπει να παραβλέπουμε και το εξής (πέρα από τα επιχειρηματικά τους ενδιαφέροντα):

Όπως χαρακτηριστικά γράφει το newsbreak.gr: “Προ μηνών ο Βασίλης Ρουμπέτης, οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, καταδικασμένος ως συνεργός της δολοφονίας του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου και εκτελεστής της Greek Mafia, δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μέσα σε ένα αυτοκίνητο (Mercedes) του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου.

Μία περίεργη υπόθεση για την οποία δεν υπάρχει καμία νεότερη ενημέρωση από τις αστυνομικές και δικαστικές έρευνες , αλλά και κανένα πειστικό επιχείρημα για το πώς ο Ρουμπέτης, οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και δολοφόνος, είχε στην κατοχή του το αυτοκίνητο που ανήκει σε εταιρία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τις προάλλες μάλιστα, ένα τεράστιο πανό με το όνομα του Ρουμπέτη «διακόσμησε» κεντρική εξέδρα του γηπέδου «Καραϊσκάκη», χωρίς κανένας να αντιδράσει”.

  • Δείτε τα χαρακτηριστικά καρέ από το Μαξίμου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.