Πως απαντούν κύκλοι του Γιώργου Πατούλη για την έντονη ενόχληση του Μαξίμου και την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια

«Η ενόχληση του Πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λαθος, το οποιο αναγνώρισε και ζήτησε συγνώμη ο κ. Πατουλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικης» αναφέρουν κύκλοι του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, απαντώντας σε πληροφορίες για εκνευρισμό στη Νέα Δημοκρατία και ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το μήνυμα αυτό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, προκύπτει από τη συνάντηση της ομάδας του συνδυασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Διαβάστε ακόμα: Αυτόν ετοιμάζουν στο Μαξίμου για την περιφέρεια αντί του Γιώργου Πατούλη

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Πατούλης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναγνώριζε πως ήταν λάθος να χορέψει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση γυναικών της ομογένειας στο Ζάππειο και ζητούσε συγγνώμη.

«Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη» τόνιζε. «Κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους» εξήγησε.

Ο κ. Πατούλης σημείωσε δε πως σε όλη την πολιτική του διαδρομή έχει αποδείξει ότι δεν κρύβεται στα δύσκολα, κι έχει το πολιτικό θάρρος να παραδέχεται και να διορθώνει τα λάθη του.

«Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη, αν σε μια δύσκολη για την πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων