Εκνευρισμός στο ΚΙΝΑΛ για τον θαυμασμό της Εύας Καϊλή προς τον Μητσοτάκη

Εκνευρισμό έχει δημιουργήσει στην Χαριλάου Τρικούπη ο θαυμασμός που τρέφει η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως μεταδίδει το topontiki.gr.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μάλιστα χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό συμπαθή, ενώ υποστήριξε ότι ανήκει στο χώρο του κέντρου και το πολιτικό του προφίλ μοιάζει με του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν έχουν δημιουργήσει αίσθηση τόσο στο κόμμα της όσο και την ΝΔ.

«Στην Ευρώπη χαρακτηρίζεται ως social liberal. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Περισσότερο ανήκει σε αυτόν τον χώρο. Ο ίδιος έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με τον Μακρόν. Το κόμμα του Μακρόν στο Ευρωκοινοβούλιο ανήκει στην πτέρυγα “renew”» τόνισε , μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η κ. Καϊλή, δημιουργώντας συνειρμούς και για τις ενδεχόμενες μελλοντικές επιδιώξεις για την ίδια και το κόμμα της, ως δυνητικός εταίρος της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δηλώσεις αυτές έφεραν εκνευρισμό τόσο στο ΚΙΝΑΛ όσο και στην ΝΔ αφού οι μεν αντιλαμβάνονται ότι η ευρωβουλευτής του κινήματος ρίχνει τα δίχτυα της και αλλού και οι δε ότι μπορεί να έχουν και άλλη μεταγραφή.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι κάποιοι από τους συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά της εισηγήθηκαν να διαγράψει την ευρωβουλευτή αφού με την στάση της θολώνει την εικόνα του ΚΙΝΑΛ.

Η Φώφη Γεννηματά απέρριψε την πρόταση, λέγοντας πως «έτσι απλώς θα της ανοίξουμε την πόρτα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ