Η Μαρία Κορινθίου κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Μαρία Κορινθίου θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αττικής με την παράταξη του νυν περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική», στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η παράταξη του Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική», ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Μαρίας Κορινθίου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον νυν περιφερειάρχη να αναφέρει ότι «ένας Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον χώρο του θεάματος, συντάσσεται με τη Νέα Αρχή για μια καλύτερη Αττική».

«Μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με καταξιωμένη παρουσία εδώ και χρόνια, είναι πλέον μέλος της οικογένειας της Νέας Αρχής» πρόσθεσε ο Γιώργος Πατούλης, καλωσορίζοντας την Μαρία Κορινθίου στην παράταξη.

«Για την Περιφέρεια Αττικής, ο πολιτισμός είναι απόλυτη προτεραιότητα και αυτό το έχουμε αποδείξει εμπράκτως, με τη στήριξη εκατοντάδων εκδηλώσεων και τη δημιουργία χώρων τέχνης σε όλη την Αττική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά να έχουμε συνοδοιπόρο στον αγώνα μας ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον χώρο του πολιτισμού, μια χαρισματική και ταλαντούχο ηθοποιό με μεγάλη κοινωνική ευαισθησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Καλωσορίζω τη Μαρία Κορινθίου στο όμορφο ταξίδι που ξεκινάει σήμερα στον χώρο της Αυτοδιοίκησης».

Έτσι, η Μαρία Κορινθίου θα κατέβει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αττικής με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;