Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός της Αχτσιόγλου – Βράζει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ για το προκλητικό χάιδεμα της Έφης της διαπλοκής στους μισθοφόρους του συστήματος

Η Πυθία αποκαλύπτει

Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός της εκλεκτής της διαπλοκής, Έφης Αχτσιόγλου, στο διαδίκτυο από ψηφοφόρους και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αρχίζουν και αντιλαμβάνονται το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της δημοκρατικής παράταξης.

Η Έφη Αχτσιόγλου με προκλητικό τρόπο είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να αδικεί τους δημοσιογράφους. Ποιους δημοσιογράφους, όμως; Προφανώς του μισθοφόρους που έχουν πάρει εντολή από τα αφεντικά τους να την στηρίξουν. Τους ίδιους που είχαν πάρει εντολή να “τσακίσουν” τον Αλέξη Τσίπρα.

Δικαίως ξέσπασε και ο έντιμος Παύλος Πολάκης με την πρωτοφανή αθλιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. που εκφράζει την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης.

Να είναι σίγουροι τόσο η Έφη Αχτσιόγλου, όσο και ο βραχίονας της διαπλοκής που την στηρίζει ότι μέχρι τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ θα τα αποκαλύψουμε όλα.

Το πάρτι δεν ξεκίνησε ακόμη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...