«Μανούλα μου σε σκότωσε… Βοήθεια» – Σοκαριστικό περιστατικό στην Πάτρα με 25χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της μπροστά στο παιδί της

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της 25χρονης γυναίκας που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύντροφό της, στην Πάτρα.

«Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια»

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 25χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ενώ το πλήρωμα τους ΕΚΑΒ της είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη λόγω των τραυμάτων που δέχθηκε από το μαχαίρι, κυρίως στο λαιμό από τον σύντροφό της ο οποίος φέρεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ήταν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν η γειτονιά στη συμβολή των οδών Μπ. Ρουφου και Σκαγιοπουλείου, σηκώθηκε στο «πόδι» από τις φωνές του παιδιού της γυναίκας. «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια»

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.

Το μικρό παιδί φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να εντοπίσουν τι έχει συμβεί και να καλέσουν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Ο σύντροφος της 25χρονης, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου