ΣΥΡΙΖΑ: Στην κούρσα για την ηγεσία και ο Τσακαλώτος – Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του

Συμπληρώνεται σταδιακά το παζλ των υποψηφιοτήτων για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σήμερα ανακοινώνει την υποψηφιότητά του και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Η παρουσίαση της υποψηφιότητας θα γίνει στις 14:00 μ.μ. στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη η Έφη Αχτσιόγλου άνοιξε την κούρσα δηλώνοντας «παρούσα» για την επόμενη μέρα του κόμματος. Κατά την επικείμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και ο Νίκος Παππάς, ενώ κλειστά κρατάει ακόμη τα χαρτιά του ο Παύλος Πολάκης.

Xuες συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κατά την οποία συζητήθηκαν οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θέματα τακτικής και ενδεχόμενες υποψηφιότητες για δήμους και περιφέρειες.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η απόφαση της προηγούμενης συνεδρίασης για τον οδικό χάρτη και την διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ που θα αποτελέσει και την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1