Ραγδαίες εξελίξεις και δάκρυα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ποια είναι τα ΜΜΕ που θα κλείσουν

Η παραίτηση Τσίπρα έχει προκαλέσει αρκετές παράπλευρες απώλειες. Ένα από τα κομβικά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Κουμουνδούρου είναι η οικονομική δυσπραγία.

Πριν ακόμη από τις εκλογές είχαν φτάσει στον τελευταίο όροφο της Κουμουνδούρου οι φωνές για σοβαρά οικονομικά προβλήματα στα κομματικά ΜΜΕ. Λόγω της προεκλογικής περιόδου, ω­στόσο, το θέμα παραπέμφθηκε στις ελληνικές καλένδες, ενώ η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Πληροφορίες που μεταδίδει το paron.gr μιλούν για κομματικό ιστότοπο, αναστολή της καθημερινής έκδοσης της «Αυγής» και ενίσχυση του κυριακάτικου φύλλου. Πάντως, η απόφαση δεν θα είναι εύκολη σε καμιά περίπτωση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...