Παραιτήθηκε κορυφαίος του υπάλληλος του Μαρινάκη από την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Με γραπτή δήλωσή του πριν από λίγο ο Σταμάτης Μαλέλης ενημερώνει ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα δώσει τη “μάχη” για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Αναλυτικά:

Το Βόρειο Αιγαίο, η πατρίδα μου, ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Η διάθεσή μου για προσφορά σε αυτήν, είναι αταλάντευτη.

Ωστόσο, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τις πυκνές πολιτικές εξελίξεις δεν μου επέτρεψαν να δώσω, όπως άρμοζε ,τη «μάχη» για την Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.

Επιθυμία μου ήταν να αφοσιωθώ εξολοκλήρου στην πατρίδα μου και τους ανθρώπους της, κάτι που δυστυχώς, δεν ήταν εφικτό αυτή την περίοδο.

Η επαφή μου, όλο αυτό το διάστημα, με τους συμπολίτες μου σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με «έδεσε» ακόμα περισσότερο μαζί τους, με τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους.

Θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα σας!

Σταμάτης Μαλέλης

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα