Παρέμβαση Έφης Αχτσιόγλου μετά το Exit Poll – Τι λέει για θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε η Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, στο OPEN, σχολιάζοντας το exit poll για τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. 

Σύμφωνα με το exit poll ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να λαμβάνει ποσοστό από 16,1% με 19,1% (μέσος όρος: 17%).

Κληθείσα να σχολιάσει αν και κατά πόσο η ηγεσία του κόμματος ευθύνεται για το δυσάρεστο αποτέλεσμα και αν τίθεται θέμα αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα, η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν ήταν η νίκη ή η ήττα θέμα ατομικής ευθύνες, αλλά μόνο συλλογικής.

Μάλιστα επέμεινε σε αυτό, επαναλαμβάνοντας πως η ευθύνη για την ήταν είναι συλλογική και θα πρέπει να εξεταστεί στις εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος που θα ξεκινήσουν την επόμενη μέρα των εκλογών. «Είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί», είπε η κα Αχτσιόγλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...