Deutsche Bank: Ανάκαμψη των επενδυτικών εσόδων στο β’ εξάμηνο «βλέπει» ο CEO

Ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, Κρίστιαν Σέβινγκ, δήλωσε ότι αναμένει βελτίωση των εμπορικών αποτελεσμάτων κατά το δεύτερο εξάμηνο, λόγω των σύνθετων οικονομικών δεδομένων.

«Υπάρχει δυναμική στην επιχείρηση», δήλωσε ο Σέβινγκ και προσέθεσε πως οι επενδυτές θα δουν μια «μικρή ανάκαμψη» στο τέλος 2023.

Η Deutsche Bank προειδοποίησε ότι τα έσοδα από τις συναλλαγές θα μειωθούν έως και 20% αυτό το τρίμηνο. Παρά τις προκλήσεις αυτές, τα έσοδα για την τράπεζα στο σύνολό της θα πρέπει να είναι υψηλότερα το β’ τρίμηνο, δήλωσε ο Σέβινγκ.

Ο Σέβινγκ, ο οποίος κατέχει τον ρόλο του CEO εδώ και πέντε χρόνια, δεσμεύτηκε να αυξήσει τα έσοδα και την κερδοφορία μετά από μια στροφή που περιελάμβανε χιλιάδες περικοπές θέσεων εργασίας και την έξοδο από τη διαπραγμάτευση μετοχών. Αφού κατέγραψε τα υψηλότερα ετήσια κέρδη εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία, εξέπληξε τους επενδυτές φέτος συμφωνώντας να αγοράσει τη Numis σε μια συμφωνία ύψους 410 εκατ. λιρών (523 εκατ. δολαρίων), την πρώτη μεγάλη εξαγορά του και τη μεγαλύτερη του ομίλου εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις