Έλενα Ακρίτα εναντίον Γιώργου Λιάγκα – Ο νέος καβγάς που έχει αναστατώσει την πόλη

Καινούργιος καβγάς στην πόλη ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Γιώργο Λιάγκα… Το beef, όπως γράφει χαρακτηριστικά το enimerosi24.gr, που θα έλεγαν και οι πιτσιρικάδες κρατιέται σε ένα επίπεδο, που δεν θέλει πολύ όμως για να γίνουν όλα φωτιά και μπούρμπερη, λαμβάνοντας υπόψιν και τους χαρακτήρες των συμμετεχόντων…

Έγραψε λοιπόν η Έλενα Ακρίτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Γιώργο Λιάγκα ότι την καλεί και δεν πηγαίνει στην εκπομπή του… και αυτός με τη σειρά του έχει μένος απέναντι της όταν αναφέρεται στην περίπτωση της!

Υποτίθεται ότι όλα ξεκίνησαν από τον σχολιασμό του παρουσιαστή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στο 35% που είπε η υποψήφια…

Ακολουθεί το κείμενο της Έλενας Ακρίτα στο instagram: «Κύριε Γιώργο Λιάγκα, καταλαβαίνω ότι έχετε λυσσάξει που τόσα χρόνια με καλείτε στην εκπομπή και δεν πατάω το πόδι μου, εξού και μήνες τώρα ασχολείστε με τόσο μένος μαζί μου.

Σας προκαλώ να βάλετε την ομιλία μου και να μου υποδείξετε το σημείο όπου το 35% το είπα σε συνάρτηση με τις εκλογές της Κυριακής και όχι σε ένα γενικότερο πλαίσιο της μελλοντικής νέα πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Και για να βοηθήσω το θεάρεστο έργο σας, να σας πω ότι έκανα κι ένα σαρδάμ στην αναφορά μου σε δαπάνες εκατομμυρίων/δισεκατομμυρίων, ψάξτε το να το βάλετε κι αυτό.
Οι κατάμεστες πλατείες όπως η χτεσινή ενοχλούν, κύριε Λιάγκα. Έτσι δεν είναι;
Να σας βάζω λινκ κι από ομάδα αλήθειας που μιλούν την ίδια γλώσσα με σας για να συνεννοηθούμε.
Έντιτ. Κοίτα που ασχολήθηκα και με τον Λιάγκα».

Τι είπε ο Λιάγκας

Σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ότι κακώς ασχολείται λέγοντας, «Κακώς ασχοληθήκατε κυρία Ακρίτα μου αφού δεν με εκτιμάτε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι αναλώνουν τον χρόνο τους με ανθρώπους που δεν εκτιμούν. Γιατί στενοχωρηθήκατε με έναν άνθρωπο που δεν εκτιμάτε και τον ειρωνεύεστε στις αναρτήσεις σας; Κάναμε κριτική μόνο για το 35% που είπατε και αν σας ενόχλησε να πω κι εγώ ότι μπορεί να έκανα ένα λάθος. Κατάλαβα εσφαλμένα και ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό μόνο, ότι το 35% το είπατε για τις ερχόμενες εκλογές. Το είπατε γενικά ότι θα γυρίσετε στο 35% κι αυτό για μένα δύσκολο είναι. Έκανα κριτική σε αυτό που είπατε ότι 6 στους 10 καταψηφίζουν τον Μητσοτάκη και είπα ότι δεν σκεφτήκατε πως 8 στους 10 δεν ψηφίζουν τον Τσίπρα» και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, «Με τους συνεργάτες μου κάνουμε μια λίστα στην αρχή της χρονιάς με ονόματα που θέλουμε καλεσμένους στην εκπομπή. Εγώ σας εκτιμώ πραγματικά και προφανώς είστε από τους ανθρώπους που θα ήθελα καλεσμένους. Δεν με θέλετε, καλώς. Τώρα, λοιπόν, από τη λίστα θα σας αποσύρω κι εγώ για να μη σας φέρνω σε δύσκολη θέση να λέτε συνέχεια όχι. Δεν θα σας ξαναπάρει κανείς συνεργάτης μου τηλέφωνο» και κατέληξε ο παρουσιαστής, «Θεωρώ ότι είναι λάθος σας και τα πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτά που είπατε για τον Σαββόπουλο. Το πλήρωσε ο Τσίπρας. Είναι ένα από τα λάθη που έγιναν προεκλογικά η τόσο έντονη δήλωση από εσάς. Να μην την πω τη γνώμη μου; Πιστεύετε ότι αν πάρετε 35% στις εκλογές εγώ θα στενοχωρηθώ; Ας πάρετε και 70%, δεν με ενδιαφέρει. Εγώ δεν ζω από τα κόμματα, δεν παίρνω κρατικό χρήμα ποτέ».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.