Ραγδαίες εξελίξεις: Αποσύρθηκε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο του κόμματος ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Πρόκειται για τον δικηγόρο Νίκο Πάπουτσα, ο οποίος είχε έρθει προτελευταίος με 2.123 σταυρούς στο νομό, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε έναν βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReportο κ. Πάπουτσας αποσύρθηκε και τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν να βρουν νέο υποψήφιο για να βάλουν στο ψηφοδέλτιο.

Οι προθέσεις του γνωστού δικηγόρου Νίκου Πάπουτσα είχαν φανεί από την επομένη των εκλογών της 21ης Μαϊου, όταν σε δελτίο τύπου σημείωνε χαρακτηριστικά «εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα,ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Για την επιστολή του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ενημερώθηκε και η Νομαρχιακή Επιτροπή που συνεδρίασε με διευρυμένη σύνθεση, χωρίς να γνωρίζουμε όμως ακόμα ποιος θα είναι ο τρίτος άνδρας που θα καλύψει την πέμπτη θέση που μένει κενή στο ψηφοδέλτιο της 25ης Ιουνίου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...