Ένας ολιγάρχης και μία Πρεσβεία σε συνεννόηση με τον Τσίπρα ετοιμάζουν την Αχτσιόγλου για την ηγεσία (μετά τη διαφαινόμενη ήττα ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Όπως φαίνεται, όπως δηλαδή δείχνουν οι δημοσκοπήσεις (φανερές και μυστικές), αλλά και οι εκτιμήσεις των αναλυτών, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γνωρίσει οδυνηρή ήττα το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Και θα είναι οδυνηρή καθώς ο Τσίπρας δεν θα έχει καταφέρει να κερδίσει τον επικεφαλής της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών, δηλαδή τον Μητσοτάκη.

Το εύρος της ήττας θα καθορίσει και την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν παραμείνει ο Τσίπρας το κόμμα θα θυμίζει Τουρκία του Ερντογάν. 15 χρόνια είναι αρχηγός ο Τσίπρας.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει ήδη προετοιμαστεί, όπως έχει αποκαλύψει ο Δημήτρης Μπεκιάρης εδώ και πολύ καιρό (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Στο πλαίσιο όσων διαβάσατε στο παραπάνω λινκ ένας πανίσχυρος ολιγάρχης και μία Πρεσβεία θα στηρίξουν αυτό το σχέδιο.

Η Έφη Αχτσιόγλου – περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά πάντοτε πρόθυμη, βολική και υπάκουη – θα γίνει για ένα διάστημα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτελώντας πιστά τις οδηγίες του Αλέξη και των συμφερόντων μέχρι ο Τσίπρας να επιστέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...