To λάθος της ΝΔ να στηρίζεται στην υπόθεση Γεωργούλη

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τις ελπίδες της για τις επόμενες εκλογές σε μια υπόθεση που μπορεί να αποδειχθεί πιθανή «φούσκα».

Η οργή του κόσμου όμως, λόγω της ανέχειας, της κάκιστης διαχείρισης της πανδημίας, του εγκλήματος του Τεμπών, είναι πέραν κάθε ορίου και δεν αντιστρέφεται με καμία τέτοια υπόθεση.

Είναι λανθασμένο να στηρίζεται η Νέα Δημοκρατία σε ένα πιθανό «σωσίβιο» διάσωσης τύπου «me too», καθώς η υπόθεση Γεωργούλη, που στηρίζεται σε αρχειοθετημένες καταγγελίες, και μπορεί να «σκάσει».

Για εκστρατεία λάσπης έκανε λόγο ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή το νέο αφήγημα ότι δήθεν ήξεραν ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη και τον κάλυπταν.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «είναι ζήτημα αρχών, είμαστε με τα θύματα και όχι με τους θύτες. Γι’ αυτό υποστηρίζουμε την ταχύτερη δυνατή άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, προκειμένου να κριθεί η υπόθεση από τις δικαστικές αρχές του Βελγίου» ενώ υπογράμμισε ότι την καταγγελία δεν την ήξεραν ούτε ο Ανδρουλάκης, ούτε ο Μεϊμαράκης, ούτε και ο Βέμπερ, ούτε καν οι γονείς της κας Χρονοπούλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...