«Βόμβα» Κατερινόπουλου: Τι είπε για τη δολοφονία και το ταξίδι στη Σούδα με τρίτο πρόσωπο

Για προμελετημένο έγκλημα έκανε λόγο ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο OPEN για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. “Δεν πείθομαι ότι είναι έγκλημα εν βρασμώ, ερωτικού πάθους. Φαίνεται ένας προσχεδιασμός και το ερώτημα είναι ποιοι είναι – αν είναι – πίσω από αυτόν και για ποιον λόγο έγινε αυτό το έγκλημα” είπε ο κ. Κατερινόπουλος, αναφερόμενος στον συζυγοκτόνο.

“Δεν θέλω να το συνδυάσω σε αυτή τη φάση και με άλλο έγκλημα που έγινε, παρά το γεγονός ότι όλοι διαβάζουμε διάφορα πράγματα που μπορεί να έχουν βάση και μπορεί και να μην έχουν. Αλίμονο όμως αν έχουν βάση. Τότε η δουλειά του ανακριτή είναι μεγάλη. Δεν μπορούμε να ποινικοποιήσουμε τη σχέση των ανθρώπων σε καμία περίπτωση, όμως αν έχουν βάση κάποια πράγματα, νομίζω ότι η ανάκριση οφείλει να δώσει απαντήσεις” σημείωσε.

“Εύχομαι ο ανακριτής να έχει το κουράγιο και τη δύναμη να φτάσει στο τέλος και να μαθευτεί η αλήθεια, για να αποδοθεί δικαιοσύνη”, είπε ο επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας.

Ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στο επίμαχο ταξίδι στη Σούδα. “Ένας από τους δύο με έτερο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι. Δεν θα πω αν είναι η Καρολάιν ή ο δολοφόνος, αυτό ας το βρουν οι αρχές. Εάν κληθώ να καταθέσω, θα καταθέσω. Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, που αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενός εκ των δύο. Αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 και 12 Απριλίου” ανέφερε κ. Κατερινόπουλος, διευκρινίζοντας πως υπήρχε εκδήλωση ενδιαφέροντος για μακροπρόθεσμη ενοικίαση και πως παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι στην ιδιοκτήτρια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αμερικανικά μαχητικά αποσύρονται από τη Μέση Ανατολή ενόψει πιθανών ιρανικών πληγμάτων

Αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη αποσύρονται από τη βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ λόγω πιθανών ιρανικών χτυπημάτων. Ο Τραμπ αποφασίζει για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Όλο το ρεπορτάζ.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;