Ρούλα Πισπιρίγκου: Την παραπομπή της σε δίκη για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας ζητά ο Εισαγγελέας

Την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας προτείνει ο εισαγγελέας προς το δικαστικό συμβούλιο που έχει και τον τελευταίο λόγο για το εάν η κατηγορούμενη θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο εισαγγελικός λειτουργός προτείνει να παραπεμφθεί η Πισπιρίγκου σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ ζητά και την παράταση της προσωρινής κράτησης της.

Υπενθυμίζεται, ότι για τη Μαλένα και της Ίριδα, το ιατροδικαστικό πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα αναφέρει ως αιτία θανάτου και στις δύο περιπτώσεις την ασφυξία. Υπενθυμίζεται πως οι αρχικές γνωματεύσεις από την Χριστίνα Τσάκωνα και τηνΑγγελική Τσιόλα ανέφεραν ως αιτίες, την ηπατική ανεπάρκεια για τη Μαλένα και την αγενεσία φλεβόκομβου για την Ίριδα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...