Η εφημερίδα Kontranews του Γιώργου Κουρή επιβεβαιώνει πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Periodista.gr (ΦΩΤΟ)

Σε πλήρη επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του PERIODISTA.GR για το ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει στον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας (Διαβάστε ΕΔΩ) προχώρησε σήμερα η εφημερίδα του Γιώργου Κουρή KontraNews. 

Και είναι σημαντικό το γεγονός πως το αποκλειστικό, αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται από την KontraNews, η οποία πάντοτε ξέρει τι γράφει. 

Το ρεπορτάζ του PERIODISTA.GR αναφέρει μεταξύ άλλων: 

“Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές και κατόπιν συζητήσεων που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνεργάτες του, προσανατολίζεται προς την κατεύθυνση του να προτείνει στον Στρατηγό Φράγκο ακόμη και την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Ο στόχος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι προφανής: Να αποτρέψει τη διάσπαση της εκλογικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας και τη συρρίκνωσή της, να περιχαρακώσει τον χώρο στα πολύ δεξιά του κόμματός του και να διατηρήσει τη συνοχή σε αυτό”.

Δείτε τώρα και το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Kontranews

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.