Δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του – Ανακοίνωση σοκ της οικογένειας του Βασίλη Τσιάρτα που τον… αποκηρύσσει

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, θα κατέβει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Μάνα και αδερφή… του γυρνούν την πλάτη


«Δεν ξέρουμε πώς βγήκε έτσι αυτό το παιδί…» λένε εμμέσως πλην σαφώς στην ανακοίνωση που εξέδωσαν η μητέρα και η αδερφή του, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ της Ημαθίας, anepikikairos.gr.

Οι δύο γυναίκες αναγκάστηκαν προκειμένου να διαχωρίσουν πλήρως την θέση τους από τον Βασίλη Τσιάρτα να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία τον… αποκηρύσσουν.


«…επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό».

Το όνομα του Βασίλη Τσιάρτα αναφέρεται μια φορά μετά επιλέγουν το «του ανωτέρω», καθώς τον κατηγορούν – και δικαίως – για ομοφοβικές, ρατσιστικές, εθνικιστικές αντιλήψεις τις οποίες δεν συμμερίζονται ουδόλως.

Θέλουν δε να αποκαταστήσουν και την εικόνα του πατέρα του Βασίλη Τσιάρτα, Αναστάσιου, που όπως προκύπτει από όσα αναφέρουν ευτυχώς «έφυγε νωρίς» και δεν είδε το γιο του εκφραστή ιδεών και απόψεων που προσβάλλουν κάθε δημοκρατικό πολίτη.

«Απολύτως ουδεμία σχέση»
Στη διευκρινιστική δήλωσή τους η μητέρα και η αδερφή του Βασίλη Τσιάρτα αναφέρουν:

«αναφορικά με την δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου

Βέροια, 06/02/2023

Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως ή σύγχυσης και εξ αφορμής της δηλωθείσας υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.

Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του.

Με εκτίμηση

Σοφία, χήρα Αναστασίου Τσιάρτα

Ελευθερία Τσιάρτα του Αναστασίου»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...