Η φράση του Ανδρουλάκη που έβαλε «φωτιά» στα σενάρια συγκυβέρνησης – Κλείνει το μάτι στο Μαξίμου;

Μια φράση του Νίκου Ανδρουλάκη κατά την διάρκεια της παρουσίασης των ψηφοδελτίων του κόμματος του «άναψε φωτιές», καθώς αναφερόμενος στα σενάρια διακυβέρνησης της χώρας, έφερε… αισιοδοξία στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ερμηνεύθηκε ως ένα κλείσιμο του ματιού και προς την ΝΔ για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης .

«Κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή χωρίς παζάρια για υπουργικές θέσεις», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, χωρίς, για πρώτη φορά, να αναφέρει τίποτα για προοδευτική διακυβέρνηση, αφήνοντας έτσι όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες, έλεγαν ότι όλο το τελευταίο διάστημα τα στελέχη που στήριξαν στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ τον Ανδρέα Λοβέρδο έχουν αρχίσει να παίρνουν αποστάσεις στα σενάρια περί προοδευτικής διακυβέρνησης, υπενθυμίζοντας σε όλες τους τις εμφανίζεις την υπόθεση της Novartis .

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...