Ραγδαίες εξελίξεις στο μαγαζί των Βαρδινογιάννηδων

Ανοίγει ο δρόμος για την πλήρη εξαγορά του ALPHA από το fund που ελέγχει και τη συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του iediseis.gr οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και ο Όμιλος Βαρδινογιάννη επιλέγει να παραμείνει με ένα κανάλι, το STAR.

Oι νέοι ιδιοκτήτες που μέχρι τώρα ήλεγχαν το 50% του ALPHA είναι η BC Partners το οποίο στην Ελλάδα εκπροσωπεί ο Νίκος Σταθόπουλος. Από πίσω, απ’ ο,τι είναι γνωστό, βρίσκεται το United Group του οποίου ηγείται ο γνωστός Σέρβος επιχειρηματίας, Ντράγκαν Τσόλακ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επιχειρηματικό σχήμα συμμετέχει και ο Βούλγαρος επιχειρηματίας, Σπας Ρούσεφ, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα όταν αγόρασε το «παλάτι» του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι. Μάλιστα, για τον τελευταίο ακούγεται ότι εκτός των πολλών άλλων διαθέτει και ιδιόκτητο νησί στην Καραϊβική.

Πάντως, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, το βέβαιο είναι ότι στον χώρο των ελληνικών media ποτέ δεν θα πλήξουμε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας