Το απόλυτο καραγκιοζιλίκι…

Είχαμε λοιπόν χθες την κηδεία του τέως βασιλιά Κωσταντίνου. Σε ανθρώπινο επίπεδο κατανοεί κάνεις την θλίψη της οικογένειας.


Σε ό,τι αφορά τα γύρω-γύρω από τον επικήδειο που εκφώνησε ο γιος του Παύλος, μέχρι τις γελοιότητες των παρευρισκόμενων με τα, «βασιλιά μας» «να τα πριγκιπόπουλα», «στον θρόνο ξανά», μέχρι το… τεθλιμμένο ύφος υπουργών, βουλευτών και κοσμικών, συμπληρώθηκε το καρέ.

Ακούσαμε και τις απίστευτες μπουρδολογίες στα κανάλια, από άσχετους – τάχα μου πολιτικούς συντάκτες – μέχρι πρωινατζούδες, οι οποίες μετέδιδαν με …χάχανα την τελετή.

Είχαμε τίτλους και κείμενα σε site και δελτία ειδήσεων με συγκίνηση και κλάμα, πολύ κλάμα, για χίλια κλικ παραπάνω και για λίγα ποσοστά τηλεθέασης.
Το απόλυτο καραγκιοζιλίκι.
Πάει κι αυτό.

Πάει κι αυτό, ή «δεν είναι το τέλος πατέρα» όπως είπε ο «διάδοχος» Παύλος;
Αν ισχύουν και τα περί μόνιμης κατοικίας της οικογένειας του στην Αθήνα, ενός τύπου που πήρε προίκα καμιά εικοσαριά κάστρα και κατοικίες στο εξωτερικό, ώρα είναι να μας προκύψει καμιά πολιτική υποψηφιότητα παίρνοντας θάρρος από τις ουρές νοσταλγών έξω από την Μητρόπολη!

Στην πολιτική, ποτέ δεν τα’χουμε δει όλα…

Κάλχας
topontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...