Η εξομολόγηση της Μάρας Ζαχαρέα για το πως πλήρωσε ακριβά τη σχέση της με τον Ρουσόπουλο

H Μάρα Ζαχαρέα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου για την εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή, μιλώντας τόσο για τον σύζυγό της Θόδωρο Ρουσόπουλο όσο και για τα παιδιά της.

«Μετά το δελτίο πάω σπίτι μου και αυτό το διάστημα βλέπω Σασμό. Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία, δεν το έχουν εκδηλώσει και δεν τα πιέζω προς αυτή την κατεύθυνση. Ο γιος μου ασχολείται με την πολιτική επικοινωνία και κάνει τώρα το διδακτορικό του, αλλά θέλει να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική και την εικονογράφιση. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα. Θα ήθελα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου αλλά νομίζω ότι μία σκληρά εργαζόμενη μητέρα σε όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται, το ίδιο θα πει» είπε η Μάρα Ζαχαρέα.

«Για να πάω στην Πάρο μόνιμα θα πρέπει να με ακολουθήσει και ο Θόδωρος. Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά αλλά είναι όλα μέσα στη ζωή τελικά», εξήγησε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...