Ραγδαίες εξελίξεις: Οι κρυφές δημοσκοπήσεις, οι νέες επιχειρηματικές ισορροπίες, τα παιχνίδια της διαπλοκής και η ημερομηνία των εκλογών

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην κεντρική πολιτική σκηνή, οι επιχειρηματικές ισορροπίες και οι συσχετισμοί σε συνάρτηση με το παιχνίδι της διαπλοκής, που επιθυμεί μια μελλοντική κυβέρνηση – οπερέτα 2 ή 3 κομμάτων και όχι αυτοδύναμη κυβέρνηση, φαίνεται ότι βάζει σε σκέψεις το Μαξίμου να κινηθεί γρηγορότερα του αναμενομένου σε προκήρυξη εθνικών εκλογών. Όπως μεταδίδει το φιλοκυβερνητικό radar.gr “το Μαξίμου σχεδιάζει να εκμεταλλευθεί τα δημοκοπικά ευρήματα και παράλληλα να μην αφήσει την κυβέρνηση να σέρνεται πίσω από μια σκόπιμη σκανδαλολογία που επιχειρείται από διάφορα κέντρα και παράκεντρα που όπως φημολογείται βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον ΣΥΡΙΖΑ!”

Υπό το πρίσμα αυτό, μολονότι ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη της θητείας, δηλαδή τον Ιούλιο του 2023, εντούτοις καλά πληροφορημένες πηγές διαβεβαιώνουν ότι οι εκλογές θα επιταχυνθούν και θα προκηρυχθούν πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι λένε τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας!

Κατά τις ίδιες πηγές, που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα, οι εκλογές δεν θα γίνουν ούτε Μάιο, ούτε Απρίλιο, όπως ακούγεται εντόνως, αλλά νωρίτερα το πιθανότερο μέσα στον Μάρτιο!

Έγκυρη κυβερνητική πηγή υποστηρίζει ότι στο Μαξίμου την ώρα τούτη εξετάζουν το ενδεχόμενο ενός εκλογικού αιφνιδιασμού, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει πλέον στο μυαλό του το ενδεχόμενο να προκηρύξει εκλογές στο τέλος Φεβρουαρίου και αυτές να πραγματοποιηθούν περίπου το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου, μαζί με την εθνική εορτή και ειδικότερα την Κυριακή 26 Μαρτίου αφού έχουν τελειώσει οι παρελάσεις!

Το νέο αυτό σενάριο έχει μπει στο τραπέζι τις τελευταίες 10 ημέρες!

Και όσο εντείνεται η κριτική προς την κυβέρνηση, καθώς και οι επιθέσεις με φόντο την σκανδαλολογία, τόσο το σενάριο αυτό ενισχύεται!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1