Σοκ από την αποκάλυψη του Bloomberg: Η Τουρκία έκανε δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς

Μια πολύ ανησυχητική είδηση μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, η Τουρκία έκανε σήμερα δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς.

Το Bloomberg επικαλείται δυο διαφορετικές πηγές που έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένη πληροφόρηση και όπως αναφέρει ο βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύθηκε πάνω από την Μαύρη Θάλασσα.

Τοποθετεί το σημείο εκτόξευσης του βαλλιστικού πυραύλου από ένα αεροδρόμιο κοντά στην πόλη του Ρίζε. Η εκτόξευση έγινε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με ανάρτηση πανεπιστημιακού στο twitter, η Τουρκία πλέον με αυτόν τον βαλλιστικό πύραυλο μπορεί να χτυπήσει στόχους και πέραν της Αθήνας και όπως αναφέρει «επιθυμούν πυραύλους ακόμα μεγαλύτερου βεληνεκούς που θα μπορούν να φέρουν πυρηνικές κεφαλές».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.