Μοιράζουν μεγάλα κέρδη οι ιπποδρομίες στο Markopoulo Park

Ανταγωνιστικές διαδρομές, εντυπωσιακά photo finish και ενισχυμένα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 περιλάμβανε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020, στο Markopoulo Park. Οι περισσότερες από τις εννέα ιπποδρομίες του προγράμματος ήταν αμφίρροπες, διατηρώντας την αγωνία των θεατών στα ύψη και ενισχύοντας την απόδοση στο ΣΚΟP 6 (νικητές σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες).

Τέσσερις παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν ΣΚΟΡ 6 σε πρακτορεία ΟΠΑΠ σε Βούλα, Αθήνα, Λουτράκι και Ηράκλειο και προέβλεψαν σωστά τους νικητές σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες, κέρδισαν από 3.827,81 ευρώ. Επίσης, στο Τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) της 4ης ιπποδρομίας βρέθηκαν δύο νικητές στην Πάτρα και το Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι κέρδισαν από 1.734 ευρώ.

Πέντε στα πέντε για τον ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμες συμμετοχές πέτυχε ο τετραετής ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ, ο οποίος κατέκτησε το Κύπελλο 2020 (Νέου Έτους), κάνοντας ιδιαιτέρως χαρούμενους τους ιδιοκτήτες του Μιχαήλ Μποδούρογλου και Σταμάτη Μόλαρη. Στη νίκη τον οδήγησαν ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης και  ο προπονητής Χρήστος Κουβαράς.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής ξεχώρισε, επίσης,  η 7η ιπποδρομία για το Τρόπαιο Ναυπλίου, το οποίο κέρδισε ο εξαετής ΚΟΜΠΡΑΪΖ, ιδιοκτησίας VASILIOU STABLES. Αναβάτης του ήταν ο Γιώργος Μερσινιάς και προπονήτρια η Αγγελική Αμίτση.

Δραστηριότητες για όλους

Το Markopoulo Park αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλές οικογένειες για ακόμη μια Κυριακή. Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στο Family Club, όπου έκαναν face painting, έμαθαν να φτιάχνουν μπαλονοκατασκευές και συμμετείχαν σε διασκεδαστικά παιχνίδια. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ιππασία με πόνυ σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο. Το μεσημέρι, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το φαγητό τους στο εστιατόριο του 5ου ορόφου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου